Tag to Tag

  

[tag+biru.jpg]

Dapet tag dari Neng Shinta di Jepun …. Makasiy ya Shin … Dikerjain ah mumpung anak2 lagi sekolah🙂 ..Cuma bingung niy ngerjainnya ….

Dear Friends and co-bloggers lets play-game-tag to tag- “pass it to the front”Heres the Rules :

* First copy and paste it.
* Do not remove any content.
* Just add One word related to your blogs.
* If you don’t like the concept Pls! say no?
* Our main goal is we are going to circulate our number of friends.
* The more people join the “pass it to the front” the more links we generate.
* Lastly write only one word “short” for your blogs…
* Keep it simple and short,i know some of you have more than one blogs.
* The color is only black, gray, or white plssss avoid using any color okies.
Let me show you :1.-Filipina,2.-Stories,3.-Abroad,4.-Husband,5.Gagiers, 6. Life 7. Everything, 8. Offer, 9. Moments, 10. Journey, 11. Simple 12. ABaLe 13. Eucalyptus 14. Greiche (Gege) 15. Wilda 16. Truly 17. Debbie 18. Febrie 19.Indah 20. Me(Titi) 21.Vivi 22.Ira 23.Susan 24. Widi 25.Ary 26.Judith 27.Lidia 28.Shinta-Littlekitchen 29.Rosy 30. Umi Rina 31. Pippi 32. Nug.
And I want to pass this tag to : Mbak Retno   (tetanggaku yang suka ngirimin masakannya … tak bales kirimannya dengan tag ya hehe….), come on catch it girls ..(loh berarti plural ya …harus ngetag brp orang niy?)..

3 responses

  1. Hi..hi, nug …aku juga buanyakkk PR udah beberapa bulan yang lalu…satupun belon ada yang dikerjakan, dari shinta juga ada (sampe dah lupa lagi topiknya apa), lhaaa yang ini nggak mudeng aku. Aku mau yang mateeeng ajaaaaa

  2. Iya Nug, emang pemandangan disana bagus banget. Cocok utk bulan madu. Insha Allah bulan mei nanti kami mau ke Mosel lagi, tp kali ini lain kota.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s